03Feb

Bag-in-Box, cel mai bun ambalaj pentru Suc de mere Valea Mare

Postat la 05:51:58 de ioana in:

Suc de mere Valea MareAm fost intrebati de multi dintre clientii nostri cum este posibil ca Sucul de mere Valea Mare sa se pastreze proaspat pentru un timp atat de indelungat, asa ca m-am gandit sa-ti povestesc putin despre tipul de ambalaj aseptic utilizat de noi la Valea Mare.

Vezi tu… la Valea Mare nu consideram ca munca noastra este incheiata atunci cand am obtinut direct din natura acest savuros suc de mere natural. Extrem de important atat pentru noi cat si pentru tine este sa ne asiguram ca atunci cand il deschizi el sa fie proaspat ca in ziua in care a fost presat. Pentru aceasta, am studiat in cel mai mic detaliu gama de ambalaje existente si concluzia a fost una foarte clara: cea mai sanatoasa si mai performanta modalitate nu poate fi oferita decat de un ambalaj aseptic. Iar cel mai bun ambalaj aseptic, pe care noi l-am ales ca solutie de imbuteliere pentru Sucul de mere Valea Mare, este sistemul Bag-in-Box.

Bag-in-Box: aceeasi prospetime, un timp indelungat

Sistemul de ambalare aseptica Bag-in-Box este la origine un produs inventat in Statele Unite si care a devenit accesibil publicului de mai multi ani. Cunoscut in intreaga lume sub denumirea de Bag-in-Box, traducerea literara in romana este “punga in cutie”.

Bag-in-Box reprezinta o alternativa competitiva si moderna de ambalare fata de sistemele clasice de genul ambalajelor din sticla, sticlelor PET sau a ambalajelor TetraPack. Desigur, puteam alege sa folosim recipiente de plastic sau sticla, insa scopul nostru este ca tu sa beneficiezi de gustul cel mai bun si cel mai savuros, iar pentru acest lucru sucul de mere natural trebuie sa ramana perfect sigilat, fara a fi expus la aer si la lumina, pentru a-si putea pastra intacta aceasta prospetime. De aceea, sistemul de ambalare aseptica Bag-in-Box reprezinta cea mai potrivita si mai sanatoasa alegere.

Rezultatul este ca poti pastra Sucul de mere Valea Mare oriunde in bucatarie sau in camara, deoarece cutiile noastre sunt inchise ermetic iar sucul ramane proaspat pana in momentul in care il deschizi. Apoi, il poti tine pur si simplu in frigider pentru a avea si un gust racoritor.

Odata deschisa cutia, sistemul de curgere Bag-in-Box limiteaza la maxim patrunderea aerului si permite ca acest produs natural sa ramana in stare proaspata pana la ultima picatura, chiar saptamani dupa deschidere. Practic punga impiedica oxidarea comprimandu-se pe masura golirii acesteia.

De asemenea, forma simpla, practica si compacta a cutiei de Suc de mere Valea Mare si sistemul ei de turnare o fac usor de utilizat pentru oricine, chiar si pentru copii, iar cu ajutorul robinetului incorporat poti fi sigur ca nu se va pierde nici macar un strop din deliciosul suc de mere.

Iubesti natura? Consuma produse ce utilizeaza ambalaj Bag-in-Box!

Bag-in-Box reprezinta si una dintre cele mai sustenabile si ecologice optiuni de ambalare disponibile astazi, fiind in intregime reciclabil. Pentru a face o comparatie, se foloseste doar aproximativ 10% din plasticul utilizat de alternativele sale conventionale, este usor de reciclat si reduce emisiile de combustibili fosili prin diminuarea spatiului necesar in mijloacele de transport.

Valea Mare a selectat numai ce e mai bun pentru tine! Asa ca beneficiaza de Suc de mere Valea Mare in ambalaj Bag-in-Box!

Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare in ambalaj Bag-in-Box!
Asteptam si parerile tale!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to Bag-in-Box, cel mai bun ambalaj pentru Suc de mere Valea Mare

  1. Pingback: Vrei un suc natural adevarat? Alege Suc de mere Valea Mare!Valea Mare | Direct din natura: savoare autentica pentru stilul tau de viata

  2. Robert says:

    Am baut azi pentru prima data. M-a facut dependent

  3. Mada says:

    Imi place la nebunie sucul valea mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>