30Apr

Bistro de l’Arte: mancare delicioasa, bauturi faine si muzica live

Postat la 09:32:27 de ioana in:

Bistro del ArteCum va spuneam, ieri am facut o plimbare pana la Brasov si cu aceasta ocazie am si dus suc de mere prietenilor nostri de acolo, printre care si Bistro de l’Arte. Daca va duceti la Brasov e musai sa va opriti sa va trageti suflarea la acest micut bistro, o bijuterie frumos ascunsa in increngatura medievala de stradute inguste din centrul vechi. Cladirea din Piata Enescu nr. 11 bis este monument istoric din sec. XVI, un fost depozit de alimente care acum a fost transformat cu foarte mult bun gust intr-un local bonom si cochet, unul dintre cele mai apreciate din oras. Oameni buni si amabili, mancare delicioasa, bauturi… ¨faine¨ :) si, daca aveti noroc, s-ar putea sa nimeriti si cand canta cineva live. In plus, Sucul de mere Valea Mare e la mare cautare aici! :) Noi ne-am simtit intotdeauna excelent la Bistro de l’Arte, asa ca vi-l recomandam cu multa caldura.

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

 


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>