14Jan

Brad de Craciun facut din sucuri naturale Valea Mare! Mai tineti minte?

Postat la 13:06:33 de Valea Mare in:

brad de Craciun din sucuri Valea MareS-a intamplat in decembrie, la editia speciala de Craciun a Targului Boierului de la Muzeul Taranului Roman. In spiritul sarbatorilor, am hotarat atunci sa fim creativi si sa ridicam un micut brad de Craciun cu ce avem noi mai bun: sucuri naturale Valea Mare! :) Si nu ne putem imagina un brad de Craciun mai savuros si mai direct din natura! Pe o structura solida cladita din Suc de mere Valea Mare am adaugat culoare si varietate punand ca decoratiuni de Craciun Sucuri de sezon Valea Mare: suc de capsuni, suc de mere cu pere, suc de mere cu gutui si suc de mere cu piersici. Un brad de Craciun cat o livada! :)

Tu cu ce brad de Craciun te lauzi?

Acum, recunoastem ca suntem foarte curiosi sa vedem si alte variante mai putin conventionale de brazi de Craciun, asa ca va asteptam pe facebook.com/valeamare cu poze in care sa va aratati imaginatia! :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to Brad de Craciun facut din sucuri naturale Valea Mare! Mai tineti minte?

 1. Cami says:

  Azi am dat-o doar p suc de mere de la voi, k nu am timp d mancat… sesiune, sesiune, sesiune! ;)

 2. Valea Mare says:

  Multumim frumos Adela! Chiar este un suc cu care ne putem mandri :)

 3. Adela says:

  Suntem mari amatori de Suc de mere Valea Mare :)

 4. Dalia says:

  Ce bun a fost cel de mere cu gutui… mmm ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>