31Oct

Cadouri perfecte, sub forma de experiente unice

Postat la 04:00:18 de ioana in:

Ma bucur sa anunt lansarea unui magazin online de cadouricadouriperfecte.ro. Si nu, nu este inca un site de cadouri banale, impersonale si de o calitate indoielnica… Noutatea acestui magazin de cadouri este data de oferta de cadouri speciale, neconventionale, constand in activitati de toate felurile, pentru toate gusturile si… buzunarele.

Bungee Jumpingzbor cu parapanta, cu avionul ori cu balonul, yachtingraftingechitatieschisnowboardingtir cu arcul, cu arma, alpinism, sedinte de spacursuri de dansteatru, muzica si multe altele stau la dispozitia cosului de cumparaturi al celor care s-au saturat sa ofere in dar obiecte.

Pentru ca timpul este o resursa pretioasa… 

cadouri perfecteAcesta este un magazin virtual perfect pentru cei cu un program incarcat, care nu au timp sa alerge prin magazine, dar care in acelasi timp vor sa faca o surpriza de amploare unei persoane speciale. Pentru ca acest magazin de cadouri se adreseaza celor care cauta cadouri deosebite pentru a le oferi unor persoane cu adevarat speciale din viata lor.

Iar daca nu ai gasit inca modalitatea de a-ti da pe spate iubitul/ iubita…

…acest site iti va sari in ajutor cu un buchet maaare de...cadouri pentru cupluri. Ii poti oferi persoanei iubite momente de neuitat: poate o cina romantica, un masaj pentru amandoi la un salon spa, o plimbare cu balonul ori cu yachtul, un curs de dans pentru amandoi…

Cadouri perfecte, perfect ambalate

Te intrebi cum vei ambala un astfel de cadou? Si de asta se ocupa tot ei. Norocosul/ norocoasa va primi „biletul” pentru experienta de neuitat sub forma unui voucher cadou, cu un design deosebit.

Noi am incercat si ne-a placut acest site si il recomandam cu drag! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>