10Mar

Ciorapi de lana – va mai amintiti de ei? :)

Postat la 16:06:42 de ioana in:

ciorapi de lanaLa Valea Mare ciorapii de lana au fost intotdeauna la mare pret pentru a trece mai usor de iernile friguroase. Imi amintesc ca atunci cand eram mica aveam o gramada de perechi care mai de care mai multicolore si bunica croseta mereu, ca sa am si de rezerva. :) Acum recunosc ca numarul lor s-a redus la 2 perechi, care insa s-au dovedit extrem de utile in aceasta iarna, cand m-au servit cu stoicism. Iar Bunica nu a renuntat nici acum la crosetat si are grija sa nu ramana in pana de ciorapi de lana. :)

Si nu doar ciorapii erau de lana in copilarie. Uitandu-ma pe cateva poze de la gradinita, am recunoscut costumele de lana (pantaloni, pulover, caciulita) pe care le purtam toti, fie fete, fie baieti. Ce vremuri, moda adevarata! :)

Ia spuneti, voi ati mai purtat ciorapi de lana?

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>