27Mar

Copiii iubesc Suc de mere Valea Mare si aleg o alimentatie sanatoasa

Postat la 10:32:41 de Valea Mare in:

Cu o oarecare intarziere, revenim cu poze de la evenimentul de acum doua saptamani de la Sala Polivalenta din cadrul Baby Expo, unde Marius Tudosiei de la Bacania Veche, Irinuca si ceilalti invitati ai asociatiei Emovere au a reusit sa arate pe viu, facand diverse smoothie-uri cu suc de mere natural si multe alte bunatati, cat este de simplu si placut sa gatesti sanatos, folosind ingrediente direct din natura fara conservanti sau alte adaosuri.

Valea Mare a fost incantata sa dat curs invitatiei de a participa la acest eveniment menit sa promoveze alimentatia sanatoasa si naturala mai ales in randul copiilor, aducand Suc de mere Valea Mare si mere cu adevarat naturale de la producatori locali din zona Valea Mare. Si cu siguranta aceste alimente savuroase au avut un succes maxim: copiii au sorbit cu incantare din acest delicios suc natural si au muscat cu pofta din merele aromate.

Vezi mai multe poze la www.facebook.com/valeamare!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Copiii iubesc Suc de mere Valea Mare si aleg o alimentatie sanatoasa

  1. Zazuza says:

    bravo voua si bravo si lor! copiii trebuie invatati de mici sa manance corect, fara fastfood!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>