12Oct

Crosul Campionii Sanatatii reprogramat pentru primavara anului 2012

Postat la 12:50:46 de Valea Mare in:

Campionii SanatatiiCrosul pentru copii si parinti Campionii Sanatatii, care era organizat initial pentru data de 15 octombrie, este reprogramat de catre organizatori pentru primavara anului 2012, atunci cand conditiile de alergare pentru copii sunt benefice pentru sanatatea acestora. Asociatia EMOVERE si partenerii sai pregatesc alternative de actiuni sportive pentru sezonul rece, care vor fi comunicate on-line incepand cu luna noiembrie. Valea Mare ramane alaturi de Irinuca si la urmatoarele intalniri cu copiii.

Premiul concursului nostru ¨Hai la Valea Mare!¨, un weekend la Valea Mare pentru copilul castigator si parintii acestuia, care reprezinta in acelasi timp si marele premiu al acestui cros, va fi oferit prin tragere la sorti la prima editie de Campionii Sanatatii, care promoveaza sportul si in sezonul rece.

Urmariti cu atentie noutatile proaspete de pe site-ul nostru www.valea-mare.ro si de pe pagina noastra de Facebook www.facebook.com/valeamare pentru a fi la curent cu desfasurarea concursului nostru, cu atat mai mult cu cat incercam alaturi de prietenii nostri de la Asociatia EMOVERE sa va oferim un eveniment surpriza care sa va ofere atat dumneavoastra, cat si micutilor dumneavoastra o posibilitate inedita de a face miscare impreuna, chiar si atunci cand vremea nu permite acest lucru in aer liber.

Iata si mesajul Irinucai pentru toti micutii ei prieteni campioni:

Irinuca¨Toamna aceasta copiii Campioni ai sanatatii din toata tara sunt invitati sa ne scrie la adresa irinuca@emovere.eu despre actiunile sportive la care au participat in 2011. Asteptam fotografii si povesti care sa inspire si alti copii in alegerea unui mod de viata sanatos. Cu idei din istorisirile voastre, prietenii mei de la Asociatia EMOVERE, Ro Club Maraton si Revista BABY vor pregati pentru sezonul urmator alte intalniri ale Campionilor sanatatii in locuri unde nici eu nu am ajuns pana acum, ca sa impart din merele mele gustoase si sanatoase. Cine stie, poate ca odata cu venirea frigului ne vom vedea pe gheata sau la sanius. Mie imi place sa fac miscare in orice anotimp. Scrie-mi daca ai idei despre cum putem continua sa facem sport tot timpul anului, mai ales ca acum deja a venit frigul si nu prea mai pot alerga in parc


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>