12May

Despre consumul de suc de mere si beneficiile lui pentru sanatate

Postat la 04:23:13 de ioana in:

suc de mereSucul de mere este unul dintre cele mai apreciate sucuri pentru toate varstele, fiind recomandat sa se administreze cate 3-4 pahare pe zi, inainte de masa, fie simplu, fie combinat cu alte sucuri (celor mai putin placute la gust, sucul de mere le da o aroma deosebita). In sucul de mere se regasesc numeroase ingrediente care imbunatatesc sanatatea, precum vitamina C, care ajuta organismul sa lupte cu o gama variata de factori nesanatosi,  cel mai important fiind scorbutul, sau cu simple raceli. :) 

La fel, sucul integral de mere este considerat un foarte bun antioxidant, folosit de organism pentru tratarea si prevenirea bolilor. Consumat cu moderatie, poate ajuta la pierderea in greutate si la reducerea colesterolului, ceea ce ajuta in prevenirea bolilor de inima.

Sucul de mere si impactul lui asupra sanatatii

Se pare ca sucul natural de mere ajuta la prevenirea Alzheimer, o boala temuta de toti pe masura ce inaintam in varsta. Consumand suc de mere natural creierul nostru va produce mai multa acetilcolina, un neurotransmitator esential care ajuta la imbunatatirea memoriei. Testand aceasta ipoteza, echipa de cercetare a UML a constatat la cobaii care au consumat suc de mere bogat in antioxidanti ca acesta a avut un efect benefic comparabil cu cel al medicamentelor. Astfel, cobaii care au fost hraniti cu suc de mere au inregistrat o crestere a  productiei de aceticolina si au avut rezultate mult mai bune la testele de labirint.

Un alt beneficiu al sucului natural de mere este prevenirea astmului. Se pare ca acei copii care au baut suc de mere natural cel putin o data pe zi, erau cu 50% mai putin susceptibili sa sufere de respiratie dificila, comparativ cu cei care au consumat acest suc natural doar odata pe luna.

Asa ca nu ezita! Bea un pahar cu suc de mere dulce-acrisor, absolut savuros! Fii atent si alege un produs care este 100% natural!

Nu uita sa dai LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Asteptam parerile tale!

Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare

Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>