09Oct

Direct din natura, va uram sa aveti parte de o duminica linistita!

Postat la 08:24:23 de ioana in:

direct din naturaAstazi ne-am trezit greu. Ploaia si frigul de afara ne-au determinat sa alegem caldura din casa. Asa ca si ziua de astazi va fi una linistita, de odihna si relaxare la gura sobei, pentru noi cei ramasi acasa. :) Va uram si voua, de la Valea Mare, direct din natura, sa aveti parte de o duminica frumoasa alaturi de familie si prieteni!

Direct din natura, Suc de mere Valea Mare va asteapta in targurile de produse naturale

Chiar daca vremea nu este foarte prietenoasa, noi va asteptam si astazi la Targul Taranului, plini de voie buna, cu delicioasele noastre sucuri naturale! :)

Mai mult, Suc de mere Valea Mare va asteapta astazi pe Aleea Negustorilor la Romexpo, la targul de produse naturale de la Agronomiei si pana pe 16 octombrie la Sarbatoarea Recoltei si Vinului Dobrogean in incinta Pavilionului Expozitional Constanta. Il gasiti in toate aceste locatii la standul prietenilor de la “La Medeleni“.

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina noastra de Facebook pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>