12Dec

Festivalul Merelor in Bacania Veche: iz de sarbatoare cu Suc de mere Valea Mare!

Postat la 22:24:01 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare la Festivalul Merelor cu iz de sarbatoareLa Bacania Veche te intampina in permanenta un miros apetisant de bunatati proaspat scoase din cuptor. Cine trece pe acolo stie exact ce spunem! :) Dar obisnuitii locului isi aduc aminte cu siguranta de parfumul de mere coapte care a invadat anul trecut Bacania cu ocazia Festivalului Merelor. A fost un eveniment foarte reusit (asa cum puteti vedea aici) si cum intotdeauna e intelept sa te tii de lucrurile care ies bine am hotarat sa il transformam intr-o traditie. :) Zis si facut: sambata, pe 15 decembrie, va invitam la Bacania Veche pentru a prinde gustul sarbatorilor de iarna alaturi de Suc de mere Valea Mare. Festivalul Merelor cu Iz de Sarbatoare va fi o zi cu parfum de Craciun din care bineinteles nu vor lipsi mere, copturi cu mere si mai ales suc de mere. Deja ne ploua’n gura! ;D

Suc de mere Valea Mare si alte surprize la FESTIVALUL MERELOR CU IZ DE SARBATOARE

Ne vedem asadar sambata la Bacania Veche, pe Barbu Vacarescu 49, incepand cu ora 11:00. O sa va asteptam in usa cu un suc de mere fiert cu scortisoara si cuisoare pentru a va dezmorti si pentru a intra rapid in atmosfera sarbatorilor de iarna. Iar toata ziua Bacania Veche va fi inundata de aroma merelor coapte, a altor copturi delicioase cu mere si de savoarea autentica de  Suc de mere Valea Mare pe care, intre noi fie vorba, veti avea ocazia sa il savurati din belsug :).

Mai avem si alte surprize delicioase, dar o sa va lasam pe voi sa le descoperiti sambata. ;)

Seara buna!

P.S. Desi nu credem ca e cazul, daca e cineva care nu stie cum se ajunge la Bacania Veche poate gasi mai multe informatii pe facebook.com/BacaniaVeche sau pe www.bacaniaveche.ro.

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , ,

4 Responses to Festivalul Merelor in Bacania Veche: iz de sarbatoare cu Suc de mere Valea Mare!

  1. Pingback: Festivalul Merelor la Băcănia Veche / 15 Decembrie 2012 | Zâmbet şi sănătate

  2. Pingback: Ce targuri si expozitii interesante avem in Bucuresti si in Sinaia in acest weekend « Jurnal Bio

  3. Pingback: Festivalul Merelor la Băcănia Veche / 15 Decembrie 2012 « Zâmbet şi sănătate

  4. Pingback: FESTIVALUL MERELOR IN BACANIE » Marius Tudosiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>