23Jul

Gata, avem si Suc de cirese Valea Mare!! Il gasiti deja in magazinele voastre traditionale :)

Postat la 09:03:18 de Valea Mare in:

Da, e adevarat! V-am promis ca dupa suc de capsuni o sa va oferim si Suc de cirese Valea Mare si ne-am tinut din nou de cuvant. :) Aseara am facut primele livrari, asa ca il puteti deja incerca la Bacania Veche, Casa Traditiei Romanesti, The Kitchen si in alte magazine traditionale. Pot sa va spun ca e super-delicios si ca se simte gustul intens de cirese, dar cred ca deja v-ati obisnuit cu savoarea sucurilor Valea Mare. Bineinteles, am facut un suc de cirese direct din natura, ca si celelalte sucuri naturale ale noastre. Asta inseamna ca este obtinut exclusiv din fruct, fara adaos de zahar, fara adaos de apafara conservanti, fara coloranti si fara niciun alt adaos. Si nici nu este facut din concentrat! Este 100% suc de cirese, pentru ca tu meriti doar produse cu adevarat naturale iar noi nu stim sa facem altfel de sucuri la Valea Mare. :) Asa ca va dorim un sfarsit de saptamana savuros pe care sa-l racoriti cu proaspatul Suc de cirese Valea Mare! Noi muncim la urmatorul sortiment din gama de sucuri de sezon: suc de piersici! ;)

Nu uita sa dai LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Asteptam parerile voastre!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>