14May

Inca o sambata superba cu Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului

Postat la 09:50:00 de Valea Mare in:

O zi absolut superba!! Sa speram ca va continua tot asa si ca avertizarile de furtuna nu se vor adeveri. :) Noi ne-am trezit dis-de-dimineata si am venit cu deliciosul Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului, unde va asteptam si pe voi. Doar stiti cat de bun-bun-bun e!! ;)

Ca de obicei, puteti gasi aici bunatatile direct din natura cu care v-ati obisnuit si cateva surprize noi, cum ar fi branza de capra cu ceapa, masline kalamata adevarate (nu prostiile pe care le gasesti in supermarket), sau fagure de miere.
In rest, plin de verdeturi de sezon (spanac, patrunjel, marar, morcovi, ridichi, salata rosie, salata verde, pastarnac, loboda rosie, loboda verde, usturoi verde, ceapa verde… se pare ca verde e cuvantul zilei :)), baghete cu nuci, baghete cu masline, masline naturale si ulei de masline din Grecia, de la mama lor, mezeluri frantuzesti super-bune Teyssier, branza de capra de toate felurile, mezeluri traditionale, branza de cosulet si alte branzeturi traditionale, cozonac si ciocolata de casa din Suceava… de ajuns? :) Haide, vino!

Vezi mai multe poze la www.facebook.com/valeamare!

Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Inca o sambata superba cu Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului

  1. Corina says:

    Cel mai bun mod de a incepe ziua. Foarte bun sucul valea mare!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>