27Nov

Inghetata de casa cu zmeura, o pofta dulce pe timp rece de noiembrie

Postat la 17:18:23 de Valea Mare in:

inghetata de casa cu zmeuraIeri am data peste cateva poze de asta vara cu o cupa de inghetata de zmeura cat se poate de apetisanta si ni s-a facut o pofta fantastica… Bunica ne desfata inca din copilarie la Valea Mare cu acest delicios desert direct din natura, cu atat mai mult cu cat stie cat de innebuniti eram sa atacam tufele de zmeura. Alaturi de spuma de zmeura, inghetata de casa cu zmeura e nelipsita in familia noastra vara de vara si marturisesc ca de doua zile cautam furibunzi asa ceva prin magazine. :) De obicei pastram exact pentru astfel de momente fructe congelate (nu doar zmeura, ci si mure sau afine de exemplu), insa din pacate rezervele ni s-au terminat de mult. Voua nu vi se face pofta de inghetata si vara? Noi ne uitam cu pofta la poza si parca ii simtim si mirosul dulce si racoritor… Promitem sa revenim cat de curand si cu reteta! :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>