08Jan

Jucariile copilariei: care sunt jucariile care v-au marcat si de care va e dor?

Postat la 13:45:47 de Valea Mare in:

jucariile copilarieiAm dat peste o poza cu cateva titireze din lemn viu colorate si nu m-am putut abtine sa ma gandesc la fantasticele zile ale copilariei… Imi petreceam ore bune jucandu-ma cu ceilalti copii si invartind la titireze pana cand ne dureau degetele. Intre timp, lucrurile s-au schimbat enorm, insa parca noile jucarii nu au acelasi farmec pe care il aveau cele cu miros de lemn lacuit, facute cu multa maiestrie si simplitate, dar mai ales cu mult suflet. Oricat de mari sau de maturi ne-am crede, joaca e intotdeauna binevenita, asa ca dati o raita prin magazia de amintiri din copilarie si spuneti-ne: care sunt jucariile de care nu va dezlipeati si de care parca inca va mai e dor?

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>