10Jul

Masa de fructe de mare cu prietenii nostri greci de la Valea Mare

Postat la 15:19:24 de Valea Mare in:

Mda, delicios!!! Am avut parte in acest weekend de o experienta culinara deosebita, multumita prietenilor nostri greci de la Valea Mare, stabiliti aici pentru a crea o traditie locala in domeniul bijuteriilor, pornind de la traditia creatorilor populari din zona Muscelului. Toate acestea, sub numele de ¨Creatii muscelene¨.

Am avut astfel parte de o masa prelungita de fructe de mare, inceputa inca de dimineata cu prepararea domola a sosului pentru paste cu creveti si calamari, urmata de o salata de caracatita surprinzatoare si incheiata cu un gratar absolut demential de creveti, calamari si bibani de mare. Nu va spun decat ca degetele noastre au fost in mare pericol… pozele spun totul! ;) Si cum puteam incheia mai potrivit acest festin decat cu fructe proaspete: visine si piersici! :) Voi ce-ati gatit mai special zilele acestea?

Vezi toate pozele la www.facebook.com/valeamare!

Afla mai multe despre Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>