12Jun

Miss Bucuresti 2012: te trimitem sa vezi cele 20 de concurente in Finala!

Postat la 04:00:20 de Valea Mare in:

Castiga invitatii la finala Miss Bucuresti 2012Joi, 14 iunie, incepand cu ora 21.30 va avea loc in Player Summer Club prima editie a competitiei Miss Bucuresti. Cele 20 de finaliste au fost alese dupa criterii de selectie bine stabilite, in conformitate cu regulamentul international al celui mai important concurs de frumusete din lume, Miss Universe. Primele cinci clasate în finala Miss Bucuresti se vor califica automat in selectia nationala Miss Universe Romania 2012.

Valea Mare te trimite la Finala Miss Bucuresti 2012!

Stim ca ceea ce e frumos si natural place oricui, asa ca am pus deoparte pentru voi 10 invitatii la finala Miss Bucuresti 2012. Aratati-ne ce credeti ca nu ar trebui sa lipseasca din dieta sanatoasa a unei viitoare Miss si invitatiile pot fi ale voastre! :) Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in competitia organizata de noi pe pagina de Facebook a Valea Mare, la concursul Frumusetea vine direct din natura.

20 de concurente, o singura coroana! Pregatirile pentru Miss Bucuresti 2012 sunt pe ultima suta de metri!

In cele trei saptamani de pregatiri pentru concurs, finalistele Miss Bucuresti au derulat activitati care mai de care mai interesante: de la filmari pentru promovarea principalelor atractii turistice ale capitalei, sedinte foto oficiale, evenimente sociale, pana la probe de costume, repetitii, participari la emisiuni de radio si televiziune si petreceri. Si ca sa aiba energia necesara pentru a face fata acestor zile extrem de aglomerate, am avut grija sa le hidratam din plin, direct din natura, cu deliciosul Suc de mere Valea Mare. :)

Cele 20 de domnisoare care se vor lupta pentru coroana Miss Bucuresti 2012 vor avea de trecut 4 probe de concurs: proba tinutei de zi, proba costumului de baie, proba rochiei de seara si proba interviului. Juriul va fi format din 11 personalitati din diferite medii de activitate precum audiovizual, moda, sport, etc. Se vor acorda note de la 1 la 10 fiecarei finaliste, pentru fiecare proba de concurs. In cadrul probei tinutei de zi si a costumului de baie vor defila toate cele 20 de concurente, urmand ca in proba rochiei de seara sa se califice primele 10 clasate, iar in cea a interviului primele 5. Intrebarile, la care concurentele calificate in Top 5 vor trebui sa raspunda in numai 30 de secunde, vor avea ca tema istoria orasului Bucuresti.

In urma sustinerii probelor de concurs se vor decerna 6 titluri: Miss Bucuresti 2012, 1st Runner Up, 2nd Runner Up, Miss Popularitate, Miss Fotogenie FHM, Miss Congeniality. Pentru desemnarea castigatoarei titlului Miss Popularitate, publicul poate vota trimitand un SMS cu numarul de intrare in concurs al candidatei favorite. Costul unui SMS este de 0,60 Euro + TVA in retelele Vodafone si Orange si 0,70 euro + TVA in reteaua Cosmote! Duminica, 10 mai, la ora 22.00 s-a dat START TELEVOTING, iar publicul poate vota pana pe 15 iunie 2012 la ora 3.00 (AM) – noaptea derularii competitiei. Puteti vedea toate concurentele aici: missbucuresti.businesscatalyst.com/concurente.html

Miss Bucuresti 2012  va fi incoronata de catre Larisa Popa – Miss Universe Romania 2011

Gazdele evenimentului vor fi Timea Domokos si Dragos Morman, iar atmosfera incendiara va fi completata de artistii invitati sa cante in recital: Nick Kamarera si Alinka, Andreea Banica si Connect-R.

Scopul Concursului Miss Bucuresti este acela de a desemna un model pentru tinerele generatii bucurestene si de a promova principalele atractii turistice ale Capitalei. Castigatoarea trebuie sa dea dovada inteligentei ei, rafinamentului, calitatilor ei morale, elegantei, stilului personal bine definit si nu in ultimul rand trebuie sa demonstreze un dezvoltat spirit civic.

Nu uitati ca puteti castiga invitatii la Finala Miss Bucuresti 2012 la concursul Frumusetea vine direct din natura! Aratati-ne ce credeti ca nu ar trebui sa lipseasca din dieta sanatoasa a unei viitoare Miss si invitatiile pot fi ale voastre!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>