15Jun

Miss Bucuresti are prima castigatoare: Alina Fritu este Miss Bucuresti 2012!

Postat la 11:03:23 de Valea Mare in:

Alina Fritu, Miss Bucuresti 2012Asa cum stiti, aseara a avut loc Finala Miss Bucuresti 2012, energizata si hidratata direct din natura cu Suc de mere Valea Mare. Castigatoare a acestei prime editii a Miss Bucuresti a fost desemnata Alina Fritu, care a primit coronita din partea Larisei Popa, castigatoarea Miss Universe Romania 2011.

Dupa primele doua probe – tinuta de zi si costumul de baie – din cele 20 de tinere intrate in finala concursului Miss Bucuresti, in urma notelor acordate de juriu dupa fiecare proba, au ramas in competitie pentru prezentarea in rochie de seara 10 concurente. La finalul probei de prezentare a candidatelor in rochie de seara, s-au calificat 5 concurente, care vor reprezenta Capitala si in selectia nationala Miss Universe Romania 2012.

Alina Fritu – cea dintai Miss Bucuresti

Dupa proba interviului, castigatoare a fost desemnata tanara intrata in concurs cu numarul sase – Alina Fritu. Ea a fost urmata in clasamentul intocmit de juriu de Larisa Avramescu Mirena Calimache, in varsta de 22 de ani, si de Gabriela Dumitru, in varsta de 21 ani.

Larisa Avramescu Mirena Calimache a primit din partea juriului si titlul Miss Fotogenie FHM, in timp ce titlul de Miss Congeniality i-a revenit Nicoletei Cristina Nutu, in varsta de 22 de ani. Titlul Miss Popularitate, acordat ca urmare a preferintelor publicului exprimate prin SMS, a fost inmanat tinerei Ileni Andreea Pislaru, in varsta de 22 de ani.

Asadar, Alina Fritu, la doar 20 de ani si avand inaltimea de 172 centimetri si dimensiunile 88/61/93, a reusit sa convinga juriul compus din zece personalitati din diferite medii de activitate (audiovizual, moda, sport, etc.) ca are toate calitatile necesare pentru a deveni prima Miss Bucuresti. Felicitari organizatorilor, tuturor concurentelor si in primul rand castigatoarei, careia ii uram sa ramana la fel de naturala si sa aiba mult succes la Finala Miss Universe Romania!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>