04Dec

Moara de hartie va aduce un concurs de Craciun cat se poate de special

Postat la 09:48:56 de Valea Mare in:

Moara de hartiePentru ca se apropie Craciunul, morarii de la Moara de hartie, prieteni buni ai Valea Mare, s-au gandit sa va daruiasca cu bucurie si recunostinta un cadou inedit de sarbatori. In felul acesta ei vor sa va multumeasca pentru incurajarile voastre si pentru faptul ca ati fost aproape de Moara de hartie in aventura ei, anul acesta. Este un cadou pe care il puteti oferi si voi, la randul vostru, pentru ca darul nostru se poate darui mai departe celor dragi voua. :)

Concurs de Craciun Moara de hartie

Cadoul consta in 2 locuri gratuite la Atelierul de felicitari de Craciun pe tipar inalt din data de 17 decembrie 2011. Astfel, castigatorul(oarea) va putea veni cu inca o persoana la Atelierul-muzeu Moara de hartie.

Si iata ce ar trebui sa faceti pentru acest concurs:

1. sa va ganditi la o urare de Craciun (propozitie, fraza, versuri) care sa nu depaseasca 120 de caractere (fara spatii), pe care ati dori sa fie tiparita in cadrul Atelierului.

2. sa o inscrieti în concursul Moara de hartie, accesand tab-ul Concurs de Craciun la Moara de hartie de pe pagina de Facebook Moara de hartie.

3. sa le trimiteti cunoscutilor si necunoscutilor link-ul concursului si sa-i rugati sa intre pe pagina de Facebook Moara de hartie, sa voteze urarea voastra sau, de ce nu, sa participe chiar si ei.

Textul cu cele mai multe voturi va fi  textul-vedeta, pe care il vom culege si tipari in cadrul Atelierului de felicitari pe tipar inalt din data de 17 decembrie 2011. Termenii si conditiile concursului pot fi citite aici. Va uram mult succes!

Ce este Moara de hartie?

Si pentru cei care nu au auzit inca de Moara de hartie, trebuie sa spunem ca pentru noi sunt un fel de eroi urbani, care si-au urmat visul si pasiunea cu multa determinare si cu mult curaj si au reusit sa iasa din tiparele corporatismului atotstiutor si ¨atotacaparator¨.

Asa cum se descriu chiar ei, sunt o familie de oameni normali, care munceau cel putin 5 zile pe saptamana in birou si care si-au dorit sa faca si altceva. Au descoperit manufacturarea hartiei. Cu instrumente putine si comune s-au apucat sa experimenteze. S-au jucat si cu “umplerea” hartiei si cu legatura cartilor. Dupa o documentare cat mai serioasa, au mers mai departe si si-au implinit visul – acela de a face o… “moara” de hartie din secolul XXI! :)

In imediata apropiere a Bucurestilor, la ComanaMoara de hartie isi propune  sa fie un loc magic,  in care cei interesati sa se poata detasa de monotonie si cotidian si unde sa poata crea lucruri speciale din, pe si cu hartie. Intrati in universul lor si descoperiti impreuna o lume magica in care puteti face hartie manuala, puteti imprima hartia cu echipamente de tipar manual sau gravura, puteti caligrafia, desena, sau picta pe hartie, puteti confectiona obiecte din hartie, lega manual agende sau carti, crea opere de arta din hartie si carti, puteti citi carti si mai ales puteti invata o multime de lucruri inedite. Asadar, aveti toate motivele sa faceti o vizita la Moara de hartie! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Moara de hartie va aduce un concurs de Craciun cat se poate de special

  1. Andreea says:

    wau uimitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>