16Apr

Multa miscare si voie buna cu suc natural de mere la Campionii Sanatatii

Postat la 14:16:02 de Valea Mare in:

Valea Mare a fost astazi alaturi de Irinuca si de Asociatia Emovere la Campionii Sanatatii, rasplatind micutii campioni (si toti au fost adevarati campioni ai sanatatii) cu mere si suc natural de mere Valea Mare. Am luat parte cu foarte mult entuziasm si placere la acest eveniment si ne-am simtit excelent alaturi de parintii si copiii  iesiti sa faca miscare in parc. Odata trecuta linia de sosire, merele au fost rontaite cu pofta iar la paharele cu suc de mere natural Valea Mare chiar s-a format o coada de micuti insetati care le sorbeau pe nerasuflate, apoi se lingeau pe buze si cereau din nou. :)

Felicitari castigatorilor, felicitari Asociatiei Emovere si celorlalti organizatori, dar mai ales felicitari tuturor copiilor si parintilor care au participat astazi! Valea Mare va fi intotdeauna prezenta la astfel de evenimente care sustin un stil de viata sanatos prin miscare si alimentatie sanatoasa, direct din natura!

Vezi toate pozele la www.facebook.com/valeamare!

Nu uita de Targul Taranului, unde bineinteles ca am fost prezenti si astazi si unde ne vedem si maine. :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>