11Feb

Nou cod portocaliu de ninsori si viscol; nu uitati de prietenii necuvantatori de afara!

Postat la 14:28:42 de ioana in:

adapost si caldura pentru prietenii necuvantatoriSe anunta din nou cod portocaliu de ninsori si viscol, asa ca la Valea Mare ne pregatim (psihic si fizic) de nameti de zapada si mai mari… :( In astfel de momente amintiti-va si de prietenii necuvantatori de pe langa casa si pregatiti-va ca atunci cand situatia se inrautateste sa le oferiti si lor un loc caldut si protejat de gerul si viscolul de afara. Noi il luam pe Asut in casa de fiecare data cand iarna devine insuportabila si zapada nu mai reprezinta pentru el un motiv de bucurie. Vedeti cat de recunoscator si de fericit este alaturi de noi? :)

Weekend placut va uram de la Valea Mare, iar pe cei care nu au reusit sa treaca astazi sa-si reimprospateze stocul de suc natural de mere Valea Mare ii asteptam si maine la Targul Taranului, pentru ca nu se stie daca saptamana viitoare zapada ne va lasa sa ajungem!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>