12Feb

Sambata cu aroma de suc de mere fiert cu scortisoara la Targul Taranului

Postat la 09:00:36 de Valea Mare in:

Mmmm… aroma calda de suc de mere fiert, amestecata cu un miros ademenitor de scortisara si cuisoare:) Asta te asteapta la Targul Taranului, chiar la standul cu deliciosul Suc de mere Valea Mare! Si daca nu e suficient, ia cu tine plase cat mai incapatoare, pentru ca ai la ce pofti: paine de casa cu masline, nuci sau rosiiplacinte cu mere sau carne la Bucataria lui Moromete, miere de albine ecologica, palinca de Salaj, ulei si sirop de catina, muraturi de toate felurile, poale in brau si cozonaci, masline naturale, ulei de masline si vin bio, branza traditionala, cu nuci sau cu alte condimente, muuulte mezeluri traditionale si nenumarate alte bunatati. :) Te asteptam!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Sambata cu aroma de suc de mere fiert cu scortisoara la Targul Taranului

  1. Oana says:

    iubeeesc sucul vostru!

  2. Tatiana says:

    Buna, Valea Mare! Sint un client nou si deja iubesc sucul vostru!! De obicei nu cumparam genul asta de sucuri, in general pt ca sunt putin mai scumpe, dar de data asta m-am gandit…de ce naiba nu? Si ma bucur foarte tare ca l-am incercat. Acum sunt dependenta!! e delicios! Tineti-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>