17Jun

Suc de capsuni pentru o stare buna de sanatate si mentinerea frumusetii

Postat la 04:33:22 de ioana in:

suc de capsuniCapsunile sunt bune nu numai pentru a mentine stare buna de sanatate, dar si pentru a mentine frumusetea. Un pahar de suc de capsuni este bun pentru sanatate deoarece este bogat in vitamina C, vitamina K, antioxidanti si fitonutrienti. Totodata, aceasta bautura racoritoare – suc de capsuni, ajuta la combaterea radicalilor liberi, care provoaca daune pentru organism si ajuta la lupta impotriva raceli si infectiilor. Alege sa bei acest suc deoarece iti va face pielea neteda si stralucitoare, astfel incat fata ta va straluci si te face sa arati mai atractiv. :) Sucul de capsuni poate fi consumat singur sau in diverse mixuri delicioase. Uite aici o idee de cum te poti racori intr-o zi de vara torida:

  • 1 litru de suc de capsuni
  • 4 linguri de suc ​​de portocale
  • 2 cani de lapte degresat

Cu o lingura de lemn, amesteca sucul de capsuni si laptele degresat rece.
Pentru a spori aroma, adauga suc de portocale chiar inainte de servire.

O sa iti placa cu siguranta! :)

Nu uita sa dai LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Asteptam parerile tale pe site-ul Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>