30Sep

Suc de capsuni si alte surprize de la Valea Mare la Targul Taranului

Postat la 04:00:04 de ioana in:

suc de capsuniIata ca a mai trecut o saptamana! :) Asa ca, ne pregatim sa venim la Bucuresti incarcati cu suc de capsuni, suc de mere, suc de cirese si… o surpriza pentru voi, amatorii de sucuri direct din natura. :)

Asa cum v-ati obisnuit o sa ne gasiti la Targul Taranului, plini de entuziasm si dornici sa va cunoastem si sa va oferim o parte din rodul muncii si pasiunii noastre. Ne-a facut mereu placere sa vedem bucuria si surpriza din ochii celor care gusta Suc de mere Valea Mare pentru prima data, sa vedem cum clientii nostri vechi, vin saptamanal la targ pentru a-si reface stocul de sucuri naturale, fie ele suc de mere, suc de capsuni sau suc de cirese, sa vedem ca munca noastra este apreciata. Astfel, pentru toti iubitorii de sucuri, in weekend-ul acesta, o sa avem o surpriza: un nou suc Valea Mare. :)

Vremea se anunta buna, asa ca nu ezitati sa faceti o mica plimbare si sa ne vizitati. Va asteptam alaturi de alte produse savuroase: branzeturi, afumaturi traditionale, gemuri si dulceturi, prajituri de casacozonaci si zarzavaturi de sezon.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 1 octombrie: orele 09:00 – 16:00
Duminica, 2 octombrie: orele 09:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre  sucuri naturale Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>