29Oct

Suc de capsuni si suc de mere Valea Mare la Crosul Aripi Deschise

Postat la 11:29:58 de Valea Mare in:

suc de capsuni si suc de mere Valea Mare la Crosul Aripi DeschiseValea Mare vine alaturi de Crosul Aripi Deschise oferind copiilor castigatori ai competitiei premii savuroase direct din natura constand in sucuri naturale Valea Maresuc de mere si suc de capsuni. Este vorba de un cros umanitar organizat de Ro Club Maraton astazi, 29 octombrie, in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti, un cros cu peste 500 de participanti, cu probe speciale pentru copii, pentru medici si pentru supravietuitorii cancerului, dar si cu probe pentru alergatorii care sustin cauza.

Acest eveniment este parte a unei campanii umanitare cu scop nobil, si anume sprijinirea  celor 5.000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Pentru ei, organizatorii propun strangerea sumei de 20.000 euro,  in vederea achizitionarii a trei monitoare vitale ce evalueaza pulsul, tensiunea, saturatia de oxigen si determina EKG-ul in timp real, precum si trei sisteme de oxigen.

Suc de capsuni Valea Mare si Suc de mere Valea Mare pentru castigatorii cursei copiilor

La ora 10:00 au inceput inscrierile pentru cursa copiilor, iar startul s-a dat la ora 11:15. Copiii au alergat pe o distanta de 500 de metri, iar pentru ei inscrierea a fost gratuita. Valea Mare s-a alaturat partenerilor Ro Club Maraton si a oferit micutilor castigatori de la cele 3 categorii de baieti si fete premii cat se poate de savuroase constand in sucuri naturale Valea Mare: Suc de capsuni Valea Mare si Suc de mere Valea Mare. :)

De ce un cros? Un alergator are aripi la picioare. Un copil suferind are aripile frante… Impreuna, pot realiza insa lucruri deosebite!

Detalii despre cros si despre cum puteti sustine campania gasiti aici.


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.