12Aug

Suc de cirese folosit pentru ameliorarea durerii de artrita si guta

Postat la 04:29:38 de ioana in:

suc de cireseGuta si artrita sunt boli foarte dureroase care afecteaza milioane de oameni. Daca suferi de aceste probleme de sanatate si doresti un remediu direct din natura  studiile au aratata ca un consum regulat de suc de cirese sau cirese iti poate oferi o oarecare usurare.

De ce ne poate ajuta un pahar de suc de cirese?

Se pare ca ciresele contin niste antioxidanti puternici numiti antocianii. Acesti antioxidanti sunt responsabili atat pentru culoarea rosie a fructelor, dar cel mai important sunt extrem de benefici in ameliorarea inflamatiei din organism. Totodata antocianii pot oferi o oarecare protectie de cancer de colon, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

Guta este cauzata de nivelurile crescute de acid uric in sange. Studiile au arata ca daca consumam suc de cirese natural acesta ne va ajuta la scaderea semnificativa a nivelului de acid uric din sange.

Suc de cirese si recuperarea musculara…

Un alt studiu arata ca sucul de cirese accelereaza recuperarea musculara dupa un antrenament sau supra-efort. Astfel dupa un antrenament intens consumul de suc de cirese este o alegere inteligenta nu doar pentru sportivi, dar si pentru toti cei care doresc sa se simta mai bine. :)

Acum inteleg de ce ma simt atata de bine dupa ce savurez un pahar de suc de cirese natural! :)

Tie ce suc iti place cel mai mult?

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Asteptam parerile voastre!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>