07Oct

Suc de cirese si alte sucuri naturale Valea Mare la Targul Taranului

Postat la 04:00:01 de ioana in:

suc de cireseLume, lume! :) Ne face placere sa anuntam ca si in acest weekend o sa fim prezenti la Targul Taranului cu suc de cirese, suc de mere, suc de capsuni si suc de mere cu piersici. Pentru ca ne sunteti foarte dragi, nu aveam cum sa lipsim de la un nou weekend de toamna in Bucuresti, la Targul Taranului. Va asteptam acolo sa savurati alaturi de noi o sticla de suc de cirese, suc de capsuni sau de suc de mere cu piersici si sa va bucurati de savoarea autentica de suc de mere proaspat stors. :)

Si pentru a veni in intampinarea dorintelor voastre, am decis sa fim prezenti cu sucurile tale favorite si in alte targuri traditionale, asa ca icepand cu acest acest weekend o sa gasiti Suc de mere Valea Mare si pe aleile Academiei de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti”, la standul prietenilor de la “La Medeleni“.

Suc de cirese alaturi de alte bunataturi

Daca ne faceti o vizita in weekend la Targul Taranului, o sa va puteti bucura nu doar de cele mai bune sucuri naturale, dar si de alte produse delicioase, direct de la producatori: branzeturi, afumaturi traditionale, masline si ulei de masline, paine, vin si legume, toate direct din natura. O sa aveti astfel ocazia sa ii si cunoasteti pe cei care se straduiesc sa aduca in capitala o farama din viata sanatoasa de la tara. :)

Noi va asteptam cu multa voie buna si cu cel mai bun-bun-bun suc natural, fie el suc de cirese, suc de capsuni, suc de mere sau alte mixuri delicioase.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 8 octombrie: orele 09:00 – 16:00
Duminica, 9 octombrie: orele 09:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre  sucuri naturale Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>