27Jul

Suc de cirese, ultimul sortiment de Sucuri de sezon lansat de Valea Mare

Postat la 04:55:46 de Valea Mare in:

Suc de cirese Valea MareValea Mare a lansat la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul gamei de Sucuri de sezon, un nou suc obtinut 100% direct din fruct, in editie limitata: Suc de cirese Valea MareFara adaos de zahar sau de apa, fara conservanti sau coloranti si fara a fi facut din concentrat, acum va puteti bucura cu adevarat de un suc de cirese pur, care va ofera intreaga savoare si bunatate a cireselor. Prin multiplele sale beneficii nutritionale, acest suc natural este destinat consumatorilor care isi doresc o alimentatie naturala pentru un stil de viata sanatos.

Venind in completarea consacratului Suc de mere Valea Mare, care s-a impus rapid ca un lider de calitate pe piata de sucuri naturale, aceasta noua gama de Sucuri de sezon de la Valea Mare raspunde cerintelor celor care isi doresc sa beneficieze in aceleasi conditii de calitate, de savoarea surprinzatoare oferita de o varietate mai bogata de sucuri sanatoase obtinute direct din natura.

Suc de cirese si Suc de capsuni, primele sortimente de Sucuri de sezon Valea Mare

Gama de Sucuri de sezon Valea Mare este disponibila pentru moment in magazine traditionale si in alte locatii de comercializare de produse naturale, in doua sortimente – Suc de capsuni si Suc de cirese – imbuteliate in recipiente de sticla de 300 ml, usor de transportat si usor de consumat.

Surprizele de sezon de la Valea Mare nu se opresc la suc de cirese, asa ca urmariti cu atentie site-ul www.valea-mare.ro. Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>