12Mar

Suc de mere 100% natural de la Valea Mare

Postat la 06:06:48 de ioana in:

Suc de mere Valea MareNu stiu daca v-am mai spus, dar eu iubesc tot ce are legatura cu Campulungul (la Muscel ma refer), pentru ca acolo am crescut si acolo ma simt ca acasa. Asa ca m-am bucurat foarte tare cand in cautarile mele de suc de mere pentru BioBunatati, dar si pentru noi, pentru ca suntem consumatori de cantitati industriale, am dat de suc de mere de la Valea Mare. Valea Mare e un loc foarte frumos asezat pe dealuri, imediat dupa Campulung cum mergi spre Brasov.

Articol preluat de pe organicinromania.blogspot.com.

Daca e ceva ce au din plin in zona aia sunt merii, de obicei ionatani - daca e cineva care nu stie, marul ionatan e cel mai gustos mar rosu. Si mai zemos. Asa ca imediat cu am dat de acest producator de care nu stiam am luat o cutie acasa. Asta a fost ieri, acum mai am jumatate de cutie si am pus si produsul pe BioBunatati, pentru ca merita. Un supermarket de viata sanatoasa cum este BioBunatati nu poate sa nu aiba suc de mere, motiv pentru care am cautat si incercat mai multe. Acesta este cel mai putin dulce dintre toate, ceea ce ii da gustul cel mai natural, exact ca sucul facut acasa din mere. Nu are niciun alt adaos, este obtinut prin presarea merelor si atat. Nu are conservanti, coloranti, arome, zahar sau mai stiu eu ce, ambalajul este aseptic, ceea ce face sa poata fi pastrat pe termen lung fara sa se degradeze (1 an). Dupa deschidere se tine la frigider si se consuma in termen de o luna. Eu personal nu l-am pus la frigider, pentru ca oricum 5 litri se termina in 3 zile – beau atat de mult suc de mere pentru ca nu imi place apa si asta mi se pare cea mai gustoasa si potrivita alternativa. Si sa nu-l uitam pe Matei, care e de asemenea un consumator pasionat. Cred ca stiti ca sucul de mere stors direct din fruct pastreaza proprietatile fructului, adica: zaharoza, celuloza, pectina, saruri minerale, vitamine: B1, PP, A, C. La fel si ca e foarte gustos si ca poate fi consumat si de copiii mici.

Citeste tot articolul aici!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , ,

11 Responses to Suc de mere 100% natural de la Valea Mare

 1. Cristiana says:

  Asta e gustul sanatatii!!

 2. Stefania says:

  Valea Mare e cel mai bun! Beau chiar acum yum!

 3. Andrei says:

  sucul meu favorit!!

 4. Mihaela says:

  Tocmai am incercat un suc de mere de la voi, e delicios. Nu sunt sigura cum il faceti, dar e cel mai bun lucru pe care l-am gustat vreodata.

 5. Danuta says:

  Sunt bautor de Valea Mare. Suc de mere…… mmmmm hmmmmm! Prea bun.

 6. Radu says:

  VALEA MARE!

 7. Tudor says:

  Imi lipseste sucul vostru de mere foarte mult. Ar fi grozav daca as gasi valea mare in anglia =D

 8. Marcela says:

  Valea Mare Mm Mm Mm!!!!

 9. Tiberiu says:

  SUC DE MERE!

 10. Dan says:

  Iubesc sucul de mere!

 11. Simina says:

  Valea Mare… Yummy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>