07Dec

Suc de mere cu gutui, cel mai iernatic suc de sezon Valea Mare

Postat la 04:00:16 de ioana in:

suc de mere cu gutuiSuntem bucurosi sa venim cu noutati iernatice, direct din natura, si va invitam sa ii urati bun venit unui nou membru al familiei noastre de sucuri naturaleSuc de mere cu gutui Valea Mare la sticla de 300 ml.

Acest savuros suc de mere cu gutui este, asa cum stiti deja, fara adaos de zahar sau de apa, fara conservanti sau coloranti si fara a fi facut din concentrat. Am combinat dulceata merelor cu gustul acrisor al gutuilor si am obtinut aroma sarbatorilor de iarna. :)

Suc de mere cu gutui, printre sortimentele Valea Mare de sucuri naturale

Gama de Sucuri de sezon Valea Mare este disponibila pentru moment in magazine traditionale si in alte locatii de comercializare de produse naturale, in patru sortimente: suc de capsunisuc de mere cu piersicisuc  de mere cu pere si acum suc de mere cu gutui, toate imbuteliate in recipiente de sticla de 300 ml, mult mai usor de transportat si de consumat.

Pentru anul acesta surprizele de sezon de la Valea Mare se vor opri aici. Am incercat anul acesta sa venim in intampinarea tuturor celor care pe langa favoritul lor Suc de mere Valea Mare isi doreau sa se bucure de savoarea sucurilor naturale obtinute si din alte fructe de sezon. Speram ca am reusit sa raspundem acestor cerinte si dorinte, si asteptam sugestiile voastre pentru anul viitor. Asa ca ce mixuri si sucuri vreti sa va aduca Valea Mare? :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :) 


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Suc de mere cu gutui, cel mai iernatic suc de sezon Valea Mare

  1. Miruna says:

    Am primit si am baut primul meu suc de mere cu gutui valea mare – Trebuie sa spun ca a fost primul suc natural de la valea mare din multe. Vreau sa le incerc pe toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>