06Jan

Suc de mere natural Valea Mare la Targul Taranului si in 2012

Postat la 04:00:16 de ioana in:

suc de mere natural Valea MareA trecut deja prima saptamana din noul an. :) Noi am inceput inca de cateva zile sa muncim cu drag si spor si sa stoarcem mere pentru a avea cat mai mult suc de mere natural Valea Mare in 2012. Abia asteptam sa venim in Bucuresti si sa ne revedem cu voi la Targul Taranului. Nu se va intampla saptamana aceasta, deoarece targul este inca in vacanta, dar este programat sa isi redeschida portile saptamana viitoare, pe 14 ianuarie.

Asa ca saptamana viitoare o sa ne gasiti acolo voiosi, asa cum ne stiti, dornici sa aflam cum ati petrecut de sarbatori si incarcati cu suc de mere natural Valea Mare, gat pregatit ca sa il savurati. Daca nu ati incercat inca deliciosul Suc de mere Valea Mare nu poate fi un moment mai bun decat acesta. Asadar va asteptam acum, la inceput de an, sa gustati si sa simtiti savoarea inegalabila a merelor coapte din livezile bunicilor! :)

Pana atunci va uram petrecere frumoasa in acest sfarsit de saptamana alaturi de toti cei care isi serbeaza ziua de nume: Ion si Ioana. Avem si noi sarbatoritii nostri, asa ca o sa ne veselim si noi alaturi de voi si o sa ciocnim un pahar de  suc de mere natural in cinstea voastra.

Deci “La multi ani!” si nu uitati: ne vedem sambata viitoare, pe 14 ianuarie!

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 14 ianuarie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 15 ianuarie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Afla mai multe despre Valea Mare!

Afla mai multe despre suc de mere natural Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Suc de mere natural Valea Mare la Targul Taranului si in 2012

  1. Laurentiu says:

    Am incercat Suc de mere Valea Mare ieri……WOW, e minunat!

  2. Valea Mare says:

    Va rugam sa ne trimiteti un email cu mai multe detalii la info@valea-mare.ro si vom gasi solutia ce mai buna pentru dumneavoastra.

  3. Camelia says:

    De unde pot cumpara in cantitati mari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>