15May

Suc de mere Valea Mare a incurajat micii Campioni ai Sanatatii :)

Postat la 04:25:11 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare incurajand micii campioniSambata a fost agitatie mare in parcul IOR, acolo unde
s-a desfasurat a patra editie a crosului “Campionii Sanatatii” si unde Suc de mere Valea Mare a fost prezent pentru a incuraja un stil de viata sanatos atat pentru micutii campioni cat si pentru parintii acestora.

Inca de la ora 9:00 parintii si copiii au venit pentru a se inscrie la crosuri si pentru a profita din plin de ziua superba. Inscrierile s-au facut pe categorii de varsta, de la 6 luni la 12 ani, si la ora 10:30 s-a dat oficial startul. Primii au fost bebelusii care au pornit in mars, fie in port-bebe, fie in bratele parintilor. :) Apoi au urmat
piticeii, urmati de piticoti si la final de juniori. Fie baietei, fie fetite, toti au alergat alaturi de parinti legati de acestia de mana printr-o panglica.

A fost o incantare sa vezi peste 500 de parinti si 500 de copii de toate varstele cum savurau bucuria de a face impreuna sport in aer liber. :) Si la finalul competitei, dupa atata miscare si voie buna, fiecare familie a plecat acasa cu cate un premiu si o diploma. Mai mult, toti participantii au avut sansa de a castiga si mai multe premii la tombola, cei mai norocosi plecand acasa cu Suc de mere Valea Mare sau cu alte premii oferite de ceilalti parteneri. Cel mai ravnit premiu a fost insa weekendul la Valea Mare, castigat de Daria Brasla. :) Micuta noastra campioana, alaturi de parintii sai si de sora sa, va veni la Valea Mare sa vada unde se face cel mai bun-bun-bun suc de mere. O sa mergem la picnic, in drumetii, o sa facem suc… si mai ales o sa bem suc de mere pe saturate! Plus alte surprize savuroase si nastrusnice ;)

Asadar, noi ne bucuram din toata inima ca am participat din nou la acest eveniment alaturi de Asociatia Emovere si de Ro Club Maraton!

Puteti vedea in curand toate pozele la www.facebook.com/valeamare :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>