05Jun

Suc de mere Valea Mare, cu adevarat direct din natura! Bun-bun-bun!

Postat la 10:23:44 de Valea Mare in:

Ne-am si mai ales v-am promis ca Valea Mare va face cele mai bune sucuri naturale din cele mai bune fructe si legume, intotdeauna fara aditivi si fara conservanti! Si exista un singur mod de a le face astfel: direct din natura!! Am inceput cu Suc de mere Valea Mare si acum stiti cu totii ca ne-am tinut de cuvant cu varf si indesat si ca este cu adevarat cel mai bun-bun-bun suc natural de mere. :) Favoritul vostru!

Pentru a obtine cel mai bun suc dintr-un mar, acesta trebuie sa fie  lasat sa se coaca in mod natural in pom. De aceea, noi presam merele in cel mai  bun moment, atunci cand ele sunt coapte si pline de savoare. Am incercat un exercitiu vizual si am imaginat cum ar fi daca in meri ar creste direct Suc de mere Valea Mare. Mai direct din natura de atata nici ca se poate! :) Si puteti fi siguri ca vom face la fel si pentru suc de capsuni sau pentru suc de morcovi, precum si pentru celelalte sucuri de sezon de la Valea Mare cu care vrem sa va surprindem placut!

Vezi toate pozele la www.facebook.com/valeamare!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>