13Feb

Suc de mere Valea Mare de Ziua Indragostitilor la Bacania cu suflet

Postat la 05:48:09 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare la Bacania cu sufletMaine este Ziua Indragostitilor si cei de la Bacania cu suflet au avut o idee foaaarte buna pregatind pentru voi evenimentul “Mere in pereche” :). Adica s-au  gandit sa isi intampine clientii cu nici mai mult, nici mai putin decat sanatate din belsug. Astfel, intrebandu-se ce ar merge bine alaturi de o zi plina de tentatii dulci, zaharisite si insiropate, au gasit raspunsul cel mai bun in a le oferi celor care le calca pragul Suc de mere Valea Mare. :)

Asa ca va recomandam sa le faceti o vizita in cursul zilei de 14 februarie pentru ca toate perechile ce poposesc maine la Bacania cu suflet vor fi intampinate cu un pahar cu Suc de mere Valea Mare.Un suc obtinut din presarea directa a fructelor, pasteurizat usor, dar cu mult spor, fara niciun adaos de zahar, conservanti, concentrat, arome si/sau coloranti. Nu contine nici macar adaos de apa.

Iubiti si bucurati-va impreuna cu perechea ca si cum ati fi intr-o livada cu mere parguite! Si daca va place puteti lua si pentru acasa. :)

Aflati mai multe despre Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>