02Mar

Suc de mere Valea Mare va asteapta in weekend la Targul Taranului

Postat la 04:00:37 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare la Targul TaranuluiBuna dimineata primavara! :) Stiu ca am spus ca o sa lipsim si acest weekend si ca o sa ne vedem pe 10 martie, dar totusi nu am putut sa stam atat de mult timp departe de voi, de Bucuresti si de Targul Taranului! :) Bunicile au fost intelegatoare si dupa un weekend minunat petrecut alaturi de ele ne-au trimis la treaba. Asa ca intr-o zi asa frumoasa de primavara (la noi straluceste soarele  si parca se simte in aer) am incarcat masina cu savurosul Suc de mere Valea Mare si suntem gata sa pornim la drum.

Sambata si duminica aceasta va asteptam la Targul Taranului nu doar cu sucul vostru preferat, Suc de mere Valea Mare, ci si cu cozonac de la Bujor, produse din carne de la Oancea Trei Cutite, de la Talmaciu, lactate si branzeturi de capra Rupibranzeturi de la Poiana Sibiului/Nucet, prajituri de la Maramures, paine de la Molnar, zacusca si dulceata. O sa gasiti si produse alimentare artizanale, mustaruri si dulceturi. Si doar duminica, produse din miere, de la Gheorghitescu, de la Valcea.

Asa cum v-ati obisnuit, ne gasiti la parterul Bursei Marfurilor, in interiorul cladirii The ARK. Pentru doamne si domnisoare care ne viziteaza avem si o surpriza de Martisor: 10% reducere pentru cutiile de Suc de mere Valea Mare cumparata din Targul Taranului  in acest sfarsit de saptamana.

Va asteptam cu drag! :)

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 03 martie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 04 martie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

 Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>