18Dec

Suc de mere Valea Mare in Pietele de Craciun din Bucuresti

Postat la 06:01:15 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare in Piata AmzeiA mai ramas foarte putin timp pana la masa de Craciun si pana la sosirea Mosului  cu desaga plina! Cum stati cu pregatirile de sarbatori, ati cumparat tot ce aveati nevoie? Aveti cadourile pregatite pentru intreaga familie? Va recomadam sa treceti si prin Piata de Craciun din Piata Amzei, unde  va asteptam cu savurosul Suc de mere Valea Mare, alaturi de multe alte bunatati delicioase, numai bune pentru o masa imbelsugata de Craciun.

Targul se desfasoara intr-un decor perfect pentru o perioada asa de friguroasa si de ploioasa. Intrucat se tine in interiorul cladirii, o sa fiti feriti de vremea apriga si astfel o sa puteti poposi mai mult pe la fiecare producator in parte si sa va alegeti produsele preferate. Pe noi o sa ne gasiti acolo pana pe 24 decembrie, de la ora 9:00 la ora 19:00. :)

Suc de mere Valea Mare si in alte piete de Craciun din Bucuresti

In aceasta perioada de dinainte de Craciun puteti da nas in nas cu Suc de mere Valea Mare nu numai in Piata Amzei. Incepand de joi, in intervalul 9:00 – 17:00 puteti sa ne gasiti si in Targul de Craciun organizat in Piata Pipera si in Targul de Craciun organizat in Agronomie cu intreaga gama de sucuri naturale Valea Mare, de la consacratul si savurosul suc de mere pana la ineditele sucuri de sezon: suc de mere si capsuni, cirese, visine sau prune. :)

Va asteptam asadar fie daca doriti sa va faceti cumparaturile pentru masa de Craciun sau sa oferiti celor apropiati cadouri delicioase, direct din natura. Cei mici (dar si cei mari ;)) va vor fi cu siguranta recunoscatori, asa ca nu ezitati sa ne vizitati! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>