18Jan

Suc de mere Valea Mare la 3l

Postat la 06:28:33 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare 3lNe face placere sa anuntam ca incepand cu acest an Valea Mare ii ureaza bun venit celui mai nou membru al familiei: Suc de mere Valea Mare la ambalaj de 3 litri. 

Prin aceasta varianta  de ambalare venim in intampinarea celor care isi doreau sa cumpere si sa se bucure de sucul nostru de mere, insa dintr-un motiv saul altul nu aveau posibilitatea de a transporta cutia de 5 litri. Acum aveti posibilitatea de a alege intre varianta de Suc de mere Valea Mare la ambalaj de 5 litri si  cea de 3 litri, pe care le gasiti atat in magazine traditionale si de produse naturale, precum si la Targul Taranului.

Un nou ambalaj, acelasi gust inconfundabil!

Am folosit aceeasi metoda de ambalare aseptica – sistemul Bag-in-Box – pentru a putea pastra sucul de mere in stare proaspata chiar si saptamani dupa deschidere si pentru o perioada de pana la un an daca nu este dschis. In interior vei gasi acelasi delicios suc de mere natural produs 100% din fruct si vei avea parte de aceeasi savoare, de acelasi gust inconfundabil! 

Asteptam impresiile tale despre noul Suc de Mere Valea Mare la ambalaj de 3 litri!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , ,

One Response to Suc de mere Valea Mare la 3l

  1. Miha says:

    o idee foarte buna! acum pot sa iau si la birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>