13Oct

Suc de mere Valea Mare la FESTIVALUL MERELOR IN BACANIE

Postat la 04:00:11 de Valea Mare in:

Suc de mere Valea Mare in Bacania VecheFestin de sezon cu mere, copturi cu mere si muuult Suc de mere Valea Mare la Bacania Veche! :)

Sambata, 22 octombrie, la Bacania Veche va fi o zi plina de suc de mere, o zi direct din natura 100% dedicata merelor, pentru ca vom sarbatori chiar… merele! :D Bacania Veche si Valea Mare va invita cu drag sa va bucurati impreuna cu noi de venirea toamnei si de recoltatul merelor la Festivalul Merelor in Bacanie!

Va intampinam voiosi cu Suc de mere fiert cu scortisoara si cuisoare ca sa va dezmortiti

Stim, inca plangeti dupa vara, insa noi am descoperit formula de sezon impotriva asteniei de toamna si tinem cu tot dinadinsul sa va aratam bunatatile cu care vine acest anotimp pitoresc. Asa ca Valea Mare va aduce in Bacania Veche aroma merelor coapte din livada si savoarea autentica data de Suc de mere Valea Mare proaspat stors, alaturi de maestria bacanilor tai preferati (in frunte cu Marius Tudosiei), din cuptoarele carora se vor ivi aburind ademenitor mere coapte si o multime de placinte, prajituri si multe alte copturi cu mere cat se poate de gustoase. Si ca sa intrati direct in atmosfera de sarbatoare si sa va dezmortiti din frig va intampinam voiosi inca din poarta cu suc de mere fiert cu scortisoara si cuisoare! :)

Asadar, insemnati deja ziua de 22 octombrie in calendar ca fiind una deosebit de savuroasa, pentru ca va asteptam pe toti, cu mic, cu mare, la Festivalul Merelor in Bacanie! Starea de binedispunere e garantata si va stam la dispozitie inca de acum pe pagina de Facebook a Valea Mare sa ne spuneti ce alte bunatati cu mere v-ati dori sa gasiti la Festivalul Merelor in Bacanie. Ne vedem pe 22 in Bacania Veche:)

Pentru cei (e drept putini) care nu au auzit inca de Bacania Veche:


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Suc de mere Valea Mare la FESTIVALUL MERELOR IN BACANIE

  1. Matei says:

    Pursi simplu iubesc sucul vostru de mere

  2. Felicia says:

    Abia astept sa vin!! Am luat ieri un suc de mere de-al vostru din Bacanie si mi-a placut la nebunie… n-are nicio treaba cu ce gasesti prin comert si e ataaat de gustos :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>