20Sep

Suc de mere Valea Mare la o noua editie de Bucatareala in familie

Postat la 04:27:56 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare la Bucatareala in familieA venit toamna si odata cu ea si o noua editie a “Bucatarelii in familie” la BABY EXPO. Asa cum v-am obisnuit, si de data aceasta Suc de mere Valea Mare va fi alaturi de micuti si de parintii lor, invitati sa invete sa savureze bunatati direct din natura.

Astfel, sub motto-ul “Gras, alb si frumos nu este sanatos” Irinuca si Suc de mere Valea Mare va asteapta la Sala Polivalenta joi, 20 septembrie, intre orele 11:00 si 12:3o si duminica, 23 septembrie, intre orele 11:00 si 12:30. Cei mici vor avea ocazia de a se juca in voie cu legume si fructe, in timp ce parintii vor afla cum se pot rezolva problemele de greutate inca de la aparitia lor, de la specialistii invitati de Irinuca:

  • Felician Constantin Ion – Kinetoterapeut coordonator Fineto Bebe
  • Dr. Serban Damian – Centrul de nutritie Superfit
  • Psiholog Oana Mihalcea – vicepresedinte Asociatia EMOVERE

Toti cei invitati vor savura suc de mere si mere gustoase de la Valea Mare oferite de Irinuca si vor putea pleca acasa cu cadouri sanatoase! :)

Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!    :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.