17May

Suc de mere Valea Mare la o noua editie de Bucatareala in familie

Postat la 04:47:49 de ioana in:

Suc de mere Valea MareAsa cum v-am obisnut Valea Mare va participa alaturi de Asociatia Emovere la o noua editie de Bucatareala in familie, unde este promovata distractia in familie gatind retete simple, gustoase si sanatoase. :)

Editia aceasta va avea loc la Sala Polivalenta Bucuresti in perioada 19 -22 mai 2011 intre orele 11:00 – 14:00. Valea Mare va aduce mere delicioase si bineinteles, nu ar putea lipsi savurosul suc de mere, preferatul celor mici. :)

Special pentru parinti, Irinuca a pregatit si de aceasta data intalniri cu specialisti, care sprijina dezvoltarea sanatoasa a intregii familii.

Programul acestor zile este urmatorul…

JOI – 19 mai 2011

La ora 11:00, invitata speciala a Irinucai, Anne-Marie Bac – instructor aquagym si hidroterapie va vorbi despre sportul in apa, recomandat de specialisti pentru intreaga familie, pentru recuperare rapida dupa sarcina sau chiar dupa probleme mai grave de sanatate. Afla deci cum poti face multa miscare fara durere, fara transpiratie si cu beneficii maxime pentru sanatatea ta.

Intre 12:00 si 14:00 poti participa la concursul de “Bucatareala in familie cu Irinuca” si la demonstratiile de gatit sanatos.

Vineri – 20 mai 2011

Pentru ca viata sanatoasa inseamna alimentatie sanatoasa, psihic echilibrat, dar si miscare adaptata varstei si personalitatii fiecaruia, Irinuca te invita la ora 11:00 sa te intalnesti cu Florin Preuteasa cunoscutul antrenor de fitness si fost campion national la culturism, care va raspunde tuturor intrebarilor despre beneficiile miscarii in viata de zi cu zi a copiilor, a familiei.

Despre placerea reala pe care o aduce sportul copiilor si adultilor, despre modul in care exemplul parintilor face din sport o obisnuinta zilnica pentru copii va vorbi si psiholog Andra Moisa, specializata in terapia unificarii centrata pe adult – copil – cuplu – familie, dar si Absolventa a Scolii nationale de antrenori, specializarea dans sportiv, antrenor si arbitru de dans sportiv.

Intre 12:00 si 14:00 nu rata demonstratiile de gatit sanatos. :)

Sambata – 21 mai 2011

Frumusetea vine din interior este un workshop pentru parinti si copii, sustinut la ora 11:00 de invitatele speciale ale Irinucai, care vorbesc despre legatura intre o viata sanatoasa si si frumusetea fizica pe care o valorizam atat de mult. Dr. Anamaria Serban Iulian, Medic primar de Medicina Familiei, psiholog psihoterapeut de formare experientiala si consilier de nutritie, va explica faptul ca apetitul nu este neaparat un semn de sanatate si ca echilibrul alimentar este un principiu de viata de dorit, indiferent de varsta. Dr. Gianina Manea, Medic Specialist Dermatolog va vorbi despre efectele exterioare vizibile ale greselilor de alimentatie, de ingrijire si chiar de mod de viata, invatat din copilaria timpurie.

Intre 12:00 si 14:00 noi demonstratii de gatit sanatos.

Duminica – 22 mai 2011

Irinuca si Marius Tudosiei de la Bacania Veche te invita la ora 11:00 sa experimentezi Secretele gustului bun la un workshop in in care se va discuta despre calatoria in lumea gustului, pe care copii o incep inca de mici, putand fi sprijiniti in insusirea unor obiceiuri alimentare sanatoase pentru intreaga viata.

Intre 12:00 si 14:00, asa cum te-ai obisnuit, Irinuca ne va demonstra cum putem gati sanatos.

Nu uita sa dai LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Asteptam parerile tale!

Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>