23Mar

Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului, Agronomie, Baby Expo si Raw Generation

Postat la 05:09:06 de ioana in:

Suc de mere Valea MareNe incepem dimineata intr-un ton optimist: soarele straluceste pe cer, plantele incep sa inmugureasca si pasarelele canta de mama focului in gradina. Ce mult imi place primavara! Cu o asa vreme totul pare mai usor, mai frumos, mai bun. Deja am incarcat masina cu suc de mere si totul este pregatit pentru a pleca spre Bucuresti si pentru a ne revedea in acest sfarsit de saptamana la Targul Taranului.  Cum vremea se anunta excelenta pentru plimbare va invitam sa ne vizitati pentru a savura un pahar de suc de mere creat special pentru toti cei care apreciaza bunatatile direct din natura.

Avem un weekend superb in fata si nu doar datorita primaverii, ci pentru ca vor avea loc multe evenimente frumoase in Bucuresti la care vom participa si noi cu suc de mere Valea Mare.  In afara de prezenta noastra obisnuita de la Targul Taranului, vom fi si alaturi de prietenii nostri de la La Medeleni la Targul National de Produse Ecologice din parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Bucuresti, cunoscut de cei mai multi drept Targul din Agronomie.

Suc de mere Valea Mare la Baby Expo si Raw Generation

Vineri si sambata o sa o acompaniem pe Irinuca la BABY EXPO, de la 10:30 pana la 12:30 in sala G de la Sala Polivalenta, acolo unde are loc Bucatareala in familie cu Irinuca. Duminica o sa o insotim pe Irinuca la Targul Raw Generation unde la ora 14:00, la  etajul 1 al hotelului Rin Grand Hotel (zona Vitan), acolo unde Irinuca va imparti tuturor mere si suc de mere de la Valea Maresuc ce poate fi achizitionat chiar acolo de la standul BioBunatati/Olivo.

Asadar, aveti de unde alege! Noi va asteptam la toate aceste evenimente cu multa voie buna! :)

Pentru cei care ne viziteaza pentru prima data, Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 24 martie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 25 martie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

 Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>