10Feb

Suc de mere Valea Mare revine in acest weekend la Targul Taranului

Postat la 04:00:33 de ioana in:

Suc de mere Valea MareBuna dimineata! V-am lipsit in aceste doua saptamani grele de iarna, nu-i asa? :) Noua chiar ne-a fost dor de drumul spre Bucuresti si acum suntem foarte incantati si asteptam cu nerabdare sa va vedem la Targul Taranului in acest weekend. Totul este pregatit: avem masina incarcata cu suc de mere, buna dispozitie si energie la purtator, asa ca nu mai ramane decat sa ne revedem la targ! :)

Nu uitati un amanunt important, si anume ca Targul Taranului este singurul targ traditional din Bucuresti organizat pe vreme grea de iarna in interior. Asa ca nu va speriati de temperaturile scazute de afara, noi va asteptam in interiorul cladirii The Ark pentru a va face cumparaturile direct din natura.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 11 februarie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 12 februarie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

 Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Suc de mere Valea Mare revine in acest weekend la Targul Taranului

  1. Lavinia says:

    super! cea mai buna gaselnita din ultimul timp.. eu una nu ma apuc sa promovez nici un produs pe fb sau pe net.. dar sucul asta e delicios si supersanatos……………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>