09Mar

Suc de mere Valea Mare se bucura de primavara la Targul Taranului

Postat la 04:00:13 de ioana in:

Suc de mere Valea MareBuna dimineata! Este vineri, este primavara, asa ca nu putem decat sa ne bucuram! :) Ne-am trezit de dimineata si am inceput sa incarcam masina cu Suc de mere Valea Mare, asa ca nu ne ramane altceva de facut decat sa plecam spre Bucuresti.

Suntem fericiti sa vedem ca soarele ne zambeste inca de dimineata si speram ca aceasta vreme insorita sa se mentina si in acest sfarsit de saptamana in Bucuresti. Pe noi o sa ne gasiti asa cum v-am obisnuit la Targul Taranului, nu trebuie decat sa iesiti la o plimbare si sa ne vizitati. :) Va asteptam cu mult drag alaturi si de alti producatori veniti din diverse colturi ale tarii, pentru a va face cunoscute produsele lor.

Pentru cei “de-ai casei”, stiti cum si unde sa ajungeti iar pentru cei care ne viziteaza pentru prima data: Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 10 martie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 11 martie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

 Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Suc de mere Valea Mare se bucura de primavara la Targul Taranului

 1. Antonia says:

  eu beau de ceva timp in fiecare dimineata cate un pahar cu fetita mea :)

 2. Delia says:

  Fimeu a baut curios din sucul vostru; Nu l-am vaut niciodata sorbind un pahar pe nerasuflate! Cred ca tocmai si-a gasit sucul favorit :)

 3. Clara says:

  am dat cep la o cutie noua de Valea Mare!
  (((ah!!))) ce bun e!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>