01Sep

Suc de mere Valea Mare si mere proaspat culese pentru prichindei la Baneasa Kids Club

Postat la 04:00:08 de ioana in:

suc de mereBuna dimineata la inceput de noua luna! :) Avem o surpiza savuroasa pentru cei mici si ne bucuram sa va anuntam ca sambata acesta, pe 3 septembrie, Valea Mare vine in sprijinul Deco si Eco in premierea prichindeilor care o vor ajuta pe Scufita Rosie sa o gaseasca pe bunicuta. Evenimentul va fi organizat de catre Deco si Eco la Baneasa Shopping City in cadrul Baneasa Kids Club, sub denumirea “Cautand-o pe bunicuta!“. Incepand cu ora 11, timp de doua ore, cei mici vor incerca sa o gaseasca pe Bunicuta pierduta de Scufita Rosie incercand sa reconstituie harta care indica locul unde este ascunsa aceasa. Si, pentru ca nu va fi o misiune usoara, cei mici vor fi rasplatiti de Valea Mare pentru trecea de labirintul plin de probe si ghicitori cu mere proaspat culese din livada si Suc de mere Valea Mare la fel de proaspat, sanatos si… bun-bun-bun!! :) Va asteptam!

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>