19Jan

Suc de mere Valea Mare, un suc care mi-a rasfatat papilele gustative

Postat la 04:52:38 de Valea Mare in:

Suc de mere Valea MareCu ocazia acestor sarbatori am descoperit un suc care mi-a rasfatat papilele gustative. Totul a inceput in ziua in care am primit la serviciu “prima de sarbatori” care spre dezamagirea noastra, a angajatilor, nu a constat intr-un plic bine sigilat, ci intr-un cos cu diferite produse de rotunjit fizicul, ca doar vine Craciunul si trebuie sa mancam.

Articol preluat de pe cerecomand.ro.

Cozonacul, sticla cu vin, mos craciunii de ciocolata si bomboanele care stateau linistite in cos ne-au cam dezamagit. Nu sunt adepta primelor care constau in cosuri cadou, excursii la munte, petreceri minune; nu domne`, eu vreau sa imi dai banii ca de ei am nevoie sa supravietuiesc, mai ales in preajma sarbatorilor, cand cheltuielile sunt mult mai mari…

Cireasa de pe tort – Suc de mere Valea Mare

Cand toti isi cercetau atenti cosurile a sosit si cireasa de pe tort, o cutie maaaare de 5l cu multe mere colorate pe ea, s-a asezat bine merci langa cosul cadou. Ei bine acum, dezamagirea a crescut cu inca “5l” pentru cei care nu au masina de serviciu care sa ii duca in siguranta si sa le asigure un confort sporit pana acasa. Toti se intrebau cum ducem acasa “prima” minune?!?!?!

Cand am ajuns acasa cu chiu cu vai am constatat ca singurul lucru necunoscut de mine, pe care nu l-am vazut pe piata, era cutia minune plina de mere rosii.

Este o cutie patrata din carton care are atasat un “robinet” ca la butoaiele pline cu vin pe care le vad doar in beciul bunicului. Ma si inchipuiam luptandu-ma cu “gigantul” pentru a pune un pahar cu suc. Curioasa din fire, am pus cutia pe masa, am luat paharul, am apasat pe “robinet” si am gustat sucul care m-a facut sa slabesc jumatate de kg in mod sigur, carandu-l in drumul meu spre casa.

Fooooarte bun!!! Minunat!!! Chiar nu il pot asocia cu ceva de pe piata…

Pe cutie am citit ca este facut 100% din mere si ca nu are coloranti si conservanti. Are un gust minunat de mere. Cred ca va fi un suc foarte racoritor pe timpul verii, mai ales daca ii mai adaugi un cub, doua de gheata.

Sunt curioasa daca a mai incercat cineva produsul, eu il recomand cu incredere!

Citeste tot articolul aici!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>