20Mar

Suc de mere Valea Mare va asteapta alaturi de Irinuca la Baby Expo

Postat la 04:00:57 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare la "Bucatareala in familie cu Irinuca"Asa cum v-ati obisnuit, Suc de mere Valea Mare, alaturi de Irinuca si prietenii ei, ii asteapta ca de fiecare data pe parintii si copiii de orice varsta sa gateasca impreuna retete cu legume si fructe fara teama de a gresi  sau de a face mizerie in bucatarie. Dupa multa munca, dar si mai multa distractie, cei mici se vor putea bucura apoi de salatele gustoase si sanatoase, vor putea sa savureze mere si Suc de mere Valea Mare, sa coloreze legume si fructe inspirandu-se din modelele de pe masa,  sa faca fotografii cu Doamna Mazare si Domnul Porumb si sa castige Suc de mere Valea Mare si premii gustoase si sanatoase in fiecare zi de Bucatareala in familie.

Daca acasa “vizita” unui copil in bucatarie este o provocare greu de tolerat pentru multi parinti, la Bucatareala in familie cu Irinuca orice copil are sansa de a amesteca in voie ce legume si fructe ii plac, de a experimenta, gusta, atinge si mirosi alimente sanatoase, pe care chiar s-ar putea sa le descopere pentru prima data cu adevarat cu aceasta ocazie. Daca esti mama si nu stii cum sa impaci gatitul sanatos cu timpul petrecut alaturi de cel mic, vino la Bucatareala in familie cu Irinuca si experimenteaza joaca in bucatarie alaturi de psihologi, medici si parinti ca tine.

Pe langa secretele unei alimentatii sanatoase, parintii si copiii vor invata impreuna cu Irinuca si prietenii ei de la Asociatia EMOVERE  cum se recicleaza simple obiecte din casa care se pot transforma in jucarii, cum pot ajuta tehnicile media aplicate in dezvoltarea copiilor si multe alte surprize! :)

Asadar, sunteti invitati si asteptati la cea mai “gustoasa” si sanatoasa distractie de la BABY EXPO – Bucatareala in familie cu Irinuca  – in feare zi incepand cu joi 22 martie pana sambata 24 martie de la ora 10:30 pana la 12:30 in sala G de la Sala Polivalenta.

Puteti gasi aici mai multe detalii despre programul complet al evenimentului.

Aflati mai multe despre  Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>