23Dec

Suc de mere Valea Mare va asteapta astazi la Targul Taranului

Postat la 05:28:14 de ioana in:

suc de mere Valea MareBuna dimineata! A mai ramas foarte putin timp pana la masa de Craciun si mai putin pana la sosirea Mosului  cu desaga plina! :) Voi cum stati cu pregatirile de sarbatori? Ati cumparat tot ce aveati nevoie? Noi va recomadam sa treceti maine si pe la Piata de Craciun de la Targul Taranului, unde  va asteptam cu savurosul Suc de mere Valea Mare, alaturi de ceilalti producatori de produse delicioase, perfecte pentru o masa imbelsugata de Craciun. :)

Producatorii va asteapta de data aceasta intr-un decor mai potrivit pentru o perioada asa friguroasa si ploioasa: in interiorul cladirii The Ark. Astfel, o sa puteti sa popositi mai mult pe la fiecare producator in parte, sa va alegeti produsele preferate si sa mai stati de vorba, pentru ultima data in acest an, cu acesti oameni.

Sucuri de sezon Valea Mare alaturi de consacratul suc de mere

Noi v-am adus de la Valea Mare toata colectia de Sucuri de sezon Valea Maresuc de mere cu peresuc de mere cu piersici si ultimul membru al familieisuc de mere cu gutui. Ele va asteapta sa fie luate si puse pe masa de Craciun alaturi de afumaturile de la Oancea, branzeturile din Fundata, vinuripaine cu nuci si masline si cozonacul Bujor.

Daca ajungeti in zona nu uitati: targul se desfasoara in interiorul cladirii si nu in curtea interioara cum ati fost obisnuiti.

Targul Taranului se tine la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului maine este: 9:00 – 15:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

Va uram sarbatori fericite tuturor!

Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Suc de mere Valea Mare va asteapta astazi la Targul Taranului

  1. Ioan says:

    Sucurile astea presate direct sunt exceptionale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>