11May

Suc de mere Valea Mare va asteapta maine la alergat in parc. Si va trimite la Valea Mare!

Postat la 04:00:01 de ioana in:

Suc de mere Valea Mare la crosul "Campionii Sanatatii"Suc de mere Valea Mare, alaturi de Asociatia Emovere si Ro Club Maraton invita parintii si copiii la a patra editie a “Crosurilor pentru copii si parinti Campionii Sanatatii” sambata, 12 mai 2012, ora 11.00 (inscrierile se fac incepand cu ora 09:00), in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.). Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani. In spatele statuii lui Al. Ioan Cuza (intersectia Str.Baba Novac cu Str.Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m. Copiii intre 6 luni si 3 ani vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei, pentru o dezvoltare sanatoasa. Demonstratiile vor fi sustinute de specialisti, kinetoterapeuti ai centrului Kineto Bebe.

Aceste actiuni sportive se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si de familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi diplome “Campionii sanatatii” si alte premii sanatoase si se vor energiza direct din natura cu Suc de mere Valea Mare .

startPentru ca cel mai important este sa participi si sa practici cu bucurie sport in familie, toata lumea va primi de la Irinuca – mascota Asociatiei Emovere – un talon de participare la marea tombola avand ca premiu un week-end la Valea Mare pentru intreaga familie de “Campioni ai sanatatii”. Familia castigatoare va petrece doua zile in mijlocul naturii, acolo unde sunt cele mai gustoase mere si unde se face savurosul Suc de mere Valea Mare.

Suc de mere Valea Mare iti ofera un weekend savuros la… Valea Mare :)

Valea MareCe ai de facut pentru a vedea cu ochii tai de unde vine cel mai bun suc de mere pe care l-ai baut?

Simplu:

1) Fii fan Valea Mare pe Facebook. Daca le spui si prietenilor tai promitem sa iti facem cinste! Cu suc de mere! ;)

2) Inscrie-te si participa impreuna cu copilul tau sambata, 12 mai 2012, ora 09:00, la crosul ¨Campionii Sanatatii¨ organizat de Asociatia Emovere si Ro Club Maraton in parcul Al. Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti.

3) Norocosul castigator al unui weekend la Valea Mare impreuna cu parintii sai va fi ales prin tragere la sorti la finalul crosului.

Citeste Regulamentul Oficial al concursului!

Mult succes tuturor! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

Vezi imagini de la editia trecuta a crosului “Campionii Sanatatii”.


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>