04May

Suc de mere Valea Mare va asteapta sambata la Targul Taranului!

Postat la 04:00:15 de ioana in:

Suc de mere Valea MareDupa o mini-vacanta de 1 mai cat se poate de relaxanta petrecuta in familie si dupa o saptamana scurta de munca, abia asteptam sa venim la Bucuresti si sa ne intalnim cu voi in acest sfarsit de saptamana. Ne vedem la Targul Taranului, alaturi de savurosul Suc de mere Valea Mare. Speram sa avem parte de vreme la fel de buna ca cea din aceasta saptamana. Asa ca nu uitati sa faceti o plimbare si pana la locatia bine stiuta pentru a va aproviziona cu produse traditionale direct de la producatori locali. Noi va asteptam cu voie buna, voi veniti cu pofta de Suc de mere Valea Mare! :)

In acest weekend o sa ne gasiti sambata, de la ora 9:00 la ora 15:00.

Pentru cei care vor sa ne viziteze pentru prima oara, Targul Taranului se tine la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre  Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>