17Oct

Suc integral de mere Valea Mare la Global Dignity Day

Postat la 04:00:16 de ioana in:

Suc integral de mere Valea Mare la Global Dignity DayValea Mare are deosebita placere de a fi alaturi de organizatorii Global Dignity Day in Romania cu suc integral de mere Valea Mare. Astfel, o sa ne gasiti pe 20 octombrie 2011,  la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti, incepand cu ora 13.00, sprijinind un concept international care ajunge anul acesta in premiera si in Romania.

Incepand cu anul 2008, Global Dignity Day se celebreaza in peste 60 de tari din lume pe 20 Octombrie, unul dintre obiectvele initiativei fiind ca pana in 2020 aceasta data sa fie sarbatorita in mai mult de 50% din tarile de pe glob. Conceptul Global Dignity Day a fost fondat de catre Alteta Sa Regala Haakon al Norvegiei (HRH Crown Prince Haakon of Norway), John Hope Bryant – antreprenor de succes si politician american si Pekka Himanen, filozof finlandez cunoscut pe plan mondial, membrii ai Young Global Leaders.

Pornind de la ideea ca demnitatea este universala, temelie a umanitatii noastre si sursa a drepturilor omului, conceptul de demnitate este cel care, in ciuda tuturor diferentelor, ne uneste in valori. Astfel, Global Dignity si-a stabilit 5 mari principii pe care se bazeaza:

  1. Fiecare om are dreptul de a avea o viata demna.
  2. O viata demna inseamna atingerea propriului potential, care presupune a avea un nivel uman de asistenta medicala, educatie, venit si securitate.
  3. Demnitate inseamna a avea libertatea de a lua decizii cu privire la propria viata si de a fi respectat pentru acest drept.
  4. Demnitatea ar trebui sa fie principiul de referinta si baza tuturor actiunilor noastre.
  5. In mod fundamental, propria noastra demnitate este interdependenta cu demnitatea celorlalti.

Initiativa Global Dignity va aborda 2 probleme actuale si de o importanta fundamentala: perceptia negativa asupra calitatii sistemului educational, cercul vicios al promovarii non-valorilor.

Suc integral de mere Valea Mare va asteapta la Global Dignity Day

La evenimentul din data de 20 octombrie desfasurat la Colegiul National “Gheorghe Lazar” sunt asteptati in jur de 200 de participanti, dintre care 150 de elevi de la diferite licee din Bucuresti. Cei interesati sa participe sunt rugati sa se inscrie la adresa globaldignityromania@gmail.com pana pe 18 octombrie, precizand numele, clasa si liceul de provenienta.

Ne vedem pe 20 octombrie! :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare  pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

Afla mai multe despre Global Dignity Day!
Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre suc integral de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Suc integral de mere Valea Mare la Global Dignity Day

  1. Andra says:

    Nu vreau decat sa va zic ca iubesc suucurile voastre!!!! in primul rand pentru baietelul meu care are 2 ani si e extrem de mofturos!! nu-mi vine sa cred ca chiar cere el suculet valea mare!! cel de mere si cel de mere cu piersici!!x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>