14Sep

Suc integral de mere Valea Mare la Targul Taranului din 17 Septembrie

Postat la 04:00:27 de ioana in:

suc integral de mere Valea MareAvem o veste super! :) Weekendul acesta se redeschide Targul Taranului si noi vom fi prezenti cu productia proaspata de Suc integral de mere Valea Mare.

Am inceput inca de luni sa muncim cu drag si spor pentru a veni in Bucuresti incarcati cu provizii direct din natura: suc integral de mere si toata gama de Sucuri de sezon Valea Mare (suc de cirese, suc de capsuni si suc de piersici). Astfel ne vom alatura multor bunataturibranza maturata de la Miclos, afumaturi de la Oancea, branzeturi de la Bangala si Istrate, tuica  de la Florescu si lista poate continua.

Asa ca printre planurile tale de weekend incearca sa iti faci putin timp liber si vino alaturi de noi pentru a te bucura de o viata sanatoasa!

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Uranus, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc.

Sambata, 17 septembrie: 09:00 – 16:00
Duminica, 18 septembrie: 09:00 – 14:00

Suc integral de mere Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>